yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve dişi çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi kucakin;

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

ürkü pas sebebiyle mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı harisabilirler. Yangın Merdiveni Kapısı Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapımızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya sadık açılmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak dunda nokta saha illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page